Rissneleden 14

753 ㎡ I Umami parks centralkvarter skapas en dynamisk plats för möten och kreativitet

Möjlighet att hyra modern kontorslokal i Umami Park. Umami park är en ny stadsdel i Sundbyberg som präglas av modernitet. Kontorskvarteret totalrenoveras och erbjuder sammanlagt ca 13 500 kvm kontor och ca 10 000 kvm butiker, restauranger och annan närservice. Lokalerna är nyrenoverade och belägna högst upp i byggnaden (plan 8-9) med fantastiska ljusförhållanden. Nu erbjuder vi kontorslokaler om totalt 1506 kvm där varje helplan är 753 kvm. Besökaren kommer att välkomnas med en inbjudande känsla av rymd vid den stora inglasade entrén. Lokalerna har en öppen planlösning med flertalet mötes- och konferensrum. Lokalerna är yteffektiva och är dimensionerad för 48 arbetsplatser per plan. Kontakta oss för att hitta just den kontorslösning som ditt företag behöver! I anslutning till byggnaden kommer ett stort och öppet torg att byggas med trevliga caféer, restauranger och butiker. Lokalen är belägen ett stenkast från Hallonbergen centrum där det finns tunnelbana samt ett flertal bussar som bland annat går till Ulriksdals pendeltågsstation. Det går även smidigt att ta bilen hit då lokalen ligger i nära anslutning till E18 och E4:an.

Maya Docus Carlqvist

Ansvarig uthyrare

+46761096002

maya.carlqvist@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 753 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Våning: 8:e våningen

Planritning

Om området

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana. SERVICE OCH BUTIKER Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service. KOMMUNIKATIONER Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park. FRITID OCH REKREATION I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer