Om lokalen

Lokalen om 384 kvm är nyrenoverad och belägen på plan 7. Besökaren kommer att välkomnas med en inbjudande känsla av rymd vid den stora inglasade entrén. Kontorslokalen har en öppen planlösning med flertalet mötes- och konferensrum samt ett modernt pentry. Här får man ett yteffektivt kontor som är dimensionerad för 24 arbetsplatser.

I anslutning till byggnaden kommer ett stort och öppet torg att byggas med trevliga caféer, restauranger och butiker. Lokalen är belägen ett stenkast från Hallonbergen centrum där det finns tunnelbana samt ett flertal bussar som bland annat går till Ulriksdals pendeltågsstation. Det går även smidigt att ta bilen hit då lokalen ligger i nära anslutning till E18 och E4:an.

Lokalfaktablad och inplaceringsskiss

Kontakt

Nina de Besche

Mäklare Kontor CBRE Sweden 0733-49 87 46 nina.debesche@cbre.com

Snabbfakta

Kategori: Kontor

Område: Sundbyberg

Status: Ledigt

Yta: 384 m2

Sundbyberg

Service och butiker
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

Kommunikationer
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park.

Fritid och rekreation
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.