EN
Planritning

Rissneleden 10 B

94 ㎡ Kontorsyta om 94 kvm i Sundbybergs nya kvarter

Umami Park är en levande blandstad med tre kvarter bostadsfastigheter, stora kommersiella ytor med hyresgäster som Convendum, Nordic Wellness, Ferroamp, CTEK mfl. Här skapar vi förutsättningar för ett inspirerande och flexibelt arbetsliv i attraktiva kontorsytor - en plats för moderna företag! Denna lokal om 94 kvm har ett generöst ljusinsläpp, effektiv planlösning och möjlighet till en takterrass om 60 kvm om intresse finns, se bifogad planritning. Från Umami Park är det endast 13 minuter från Stockholm city och du tar dig snabbt till city, Kista, Solna och Arenastaden. Bromma och Arlanda ligger på bekvämt bilavstånd. Garageplats finns att hyra för hyresgäster och 2 timmars fri parkering för besökare. I direkt anslutning till kvarteret finns både Systembolaget samt en stor och välsorterad livsmedelsbutik. I Umami Park tar vi vara på energin som finns lagrad i marken - så kallad geoenergi. Med hjälp av Wallenstams egen vindkraftsel omvandlas energin till värme och kyla. Energianvändningen blir därmed helt CO2-fri. Vi har även installerat solceller på taken. Fastigheten stoltserar med miljöklassificeringen Breeam som är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan pa närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Victoria Wallenstam

Uthyrare

+46313379706

victoria.wallenstam@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 94 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana. SERVICE OCH BUTIKER Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service. KOMMUNIKATIONER Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park. FRITID OCH REKREATION I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer