EN
Planritning

Karlslundsvägen 8A

76 ㎡ Fin lokal med entresolplan i Barkarby!

Nu finns möjligheten att hyra en lokal om 76 kvm i Barkarbystaden. Lokalen är i två plan med 60 kvm i entréplan och 16 kvm entresol. Det finns ett pentry och en handikapp-WC. Lokalen har ett bra läge nära till Stora Torget med restauranger och mataffär. Lokalen hyrs ut som kontor/butik/showroom och lämpar sig inte för tex salong/frisörverksamhet. Du är mycket välkommen att kontakta Lovisa Blum på telefon 08-508 947 45 eller lovisa.blum@wallenstam.se för mer information och visning.

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 76 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Våning: Entrévåning

Planritning

Bilder

Om området

På det gamla flygfältet i Barkarby i Järfälla har den nya stadsdelen Barkarbystaden börjat växa fram. När utbyggnaden är färdig kommer här att finnas 18 000 bostäder samt ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag.  SERVICE OCH BUTIKER Ett stort utbud av handel och service finns väl representerad i området, både i större handelsplatser samt i småskalig form i och kring bostadskvarteren. KOMMUNIKATIONER Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg kommer stanna i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun”. FRITID OCH REKREATION En tredjedel av Järfälla är naturreservat. Det innebär att naturen kommer att få vara orörd även när kommunen och Barkarbystaden växer. Stadsdelen ligger precis bredvid Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden. I anslutning till Herrestaskolan finns teaterscen, bibliotek, aktivitetspark och sporthall med klättervägg

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer