EN
Planritning

Hannebergsgatan 22

234 ㎡ Kontorslokal med möjlighet till flera lokalstorlekar - beroende på ditt företags behov!

Nu finns en ledig kontorslokal i direkt närhet till Solna Centrum med dess restauranger och service. Lokalens yta är i dagsläget 234 kvm med flera kontorsrum, pentry och två WC. Beroende på vad ditt företag behöver finns det möjlighet att hyra en mindre yta på ca 140 kvm eller ca 90 kvm alternativt hela lokalen om 234 kvm. Se bifogade planritningar som visar förslag på alternativa lokalytor att hyra. Du är mycket välkommen att kontakta Lovisa Blum på telefon 08-5089 47 45 eller lovisa.blum@wallenstam.se för mer information och visning. Observera att den möblerade bilden är en visionsbild och avvikelser kan förekomma.

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 234 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Solna är en populär närförort med möjlighet till det mesta: arbete, boende, utbildning, sport- och kulturutövande, shopping och rekreation i fina naturområden. SERVICE OCH BUTIKER I Solna finns ett stort utbud av service och butiker. I Arenastaden hittar vi Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service. Dessutom finns här Solna centrum med ca 120 butiker och restauranger. KOMMUNIKATIONER Till Solna kommer man på några minuter från Stockholm city. Antingen med blå linjen till Solna centrum eller pendeltåget till Solna station. Ett antal bussar tar dig också in till stan eller till närliggande områden som t ex Kista, Bromma och Sundbyberg. Med tvärbanan kan du ta dig runt i princip hela Stockholm till Hammarby Sjöstad och Sickla Udde. FRITID OCH REKREATION I Hagaparken kan man njuta av långa promenadstråk längsmed Brunnsviken eller besöka Fjärilshuset och ta en fika i Koppartälten. Vid Mall of Scandinavia finns också Friends Arena där det hålls både sportevenemang och konserter. Solna har ett rikt kulturarv med Olle Olsson Hagalund-museet, Solna hembygdsmuseum och statarmuseet på Överjärva gård.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer