Hannebergsgatan 22

143 ㎡ Lagerlokal med kontorsmöjlighet ett stenkast från Solna Centrum

Rymlig lokal med stora lagerutrymmen, två arbetsrum, pentry, WC, möjlighet till tvättmaskin/torktumlare/tvättho, kapprum samt flera mindre rum med fönster. Lokalen har entré från trapphuset och även en lastkaj på baksidan av fastigheten. Lokalen ligger centralt i Solna med närhet till både tunnelbana och pendeltåg. Gångavstånd till Solna Centrum med brett utbud av butiker och service.

Anders Strandberg

Ansvarig uthyrare

+46850894843

anders.strandberg@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Lager

Yta: 143 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Planritning

Om området

Solna är en populär närförort med möjlighet till det mesta: arbete, boende, utbildning, sport- och kulturutövande, shopping och rekreation i fina naturområden. SERVICE OCH BUTIKER I Solna finns ett stort utbud av service och butiker. I Arenastaden hittar vi Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service. Dessutom finns här Solna centrum med ca 120 butiker och restauranger. KOMMUNIKATIONER Till Solna kommer man på några minuter från Stockholm city. Antingen med blå linjen till Solna centrum eller pendeltåget till Solna station. Ett antal bussar tar dig också in till stan eller till närliggande områden som t ex Kista, Bromma och Sundbyberg. Med tvärbanan kan du ta dig runt i princip hela Stockholm till Hammarby Sjöstad och Sickla Udde. FRITID OCH REKREATION I Hagaparken kan man njuta av långa promenadstråk längsmed Brunnsviken eller besöka Fjärilshuset och ta en fika i Koppartälten. Vid Mall of Scandinavia finns också Friends Arena där det hålls både sportevenemang och konserter. Solna har ett rikt kulturarv med Olle Olsson Hagalund-museet, Solna hembygdsmuseum och statarmuseet på Överjärva gård.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer