EN

Ullångergatan 5

51 ㎡ 51 kvm kontor/lager i Råcksta

Kontors eller lagerlokal med pentry och wc på 51 kvm i bostadshus. Fastigheten är stambytt och renoverad 2009. Lokalen kan med fördel även användas som lager. Belägen i Råcksta med närhet till tunnelbana och gångavstånd till Vällingby C med service och goda kommunikationer.

Maya Carlqvist

Ansvarig uthyrare

+46850894808

maya.carlqvist@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 51 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Våning: Souterräng

Planritning

Om området

Råcksta hittar vi en dryg mil väster om Stockholm, ett område inbäddat i grönska som är granne med Vällingby. SERVICE OCH BUTIKER Från Råcksta är det bara en kortare promenad till Vällingby centrum som erbjuder all typ av service. Här finns över 200 butiker, serviceställen och restauranger. KOMMUNIKATIONER Från T-centralen tar det inte mer än 25 minuter med gröna linjen till Råcksta. Området trafikeras även av bussar. Vällingby centrum är bara en tunnelbanestation bort. FRITID OCH REKREATION Runt omkring Råcksta finns gott om park- och grönområden med promenadstråk. I närområdet finns också två naturreservat, Judarn och Kyrksjölöten, och inte mindre än fyra badplatser. I Vällingby centrum finns gym och vårdcentral.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer