EN
Planritning

Gudmundrågatan 10

78 ㎡ Trevlig kontorslokal i Råcksta

På Gudmundrågatan 10 i Råcksta ligger denna kontorslokal om 78 kvm. Passar perfekt till det mindre företaget med två större kontorsrum och ett mindre samt pentry och WC. Lokalen ligger på bottenvåningen i ett bostadshus och har egen ingång. Målning/renovering enligt överenskommelse. Hyra/månad: 11 375 kr exkl moms Fastighetsskatt/månad: 514 kr Ingår: Värme och vatten Hyresgaranti: Kommer att begäras Du är mycket välkommen att kontakta Emma Hedenryd på telefon 08-508 947 75 eller emma.hedenryd@wallenstam.se för mer information och visning.

Emma Hedenryd

Uthyrare

+46850894775

emma.hedenryd@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 78 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Råcksta hittar vi en dryg mil väster om Stockholm, ett område inbäddat i grönska som är granne med Vällingby. SERVICE OCH BUTIKER Från Råcksta är det bara en kortare promenad till Vällingby centrum som erbjuder all typ av service. Här finns över 200 butiker, serviceställen och restauranger. KOMMUNIKATIONER Från T-centralen tar det inte mer än 25 minuter med gröna linjen till Råcksta. Området trafikeras även av bussar. Vällingby centrum är bara en tunnelbanestation bort. FRITID OCH REKREATION Runt omkring Råcksta finns gott om park- och grönområden med promenadstråk. I närområdet finns också två naturreservat, Judarn och Kyrksjölöten, och inte mindre än fyra badplatser. I Vällingby centrum finns gym och vårdcentral.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer