EN
Planritning

Jaktgatan 41

105 ㎡ Fin lokal för kontor/showroom/butik

Denna fina lokal med stort ljusinsläpp är belägen i entréplan och har en generös takhöjd. Lokalen har två separata ingångar och har både ett modernt pentry och en rymlig RWC med dusch. Lokalen passar till verksamheter med både kontor och showroom och har flera separata rum och förrådsutrymme. Lokalen är en av tre i våra fastigheter i kvarteret som ligger alldeles intill Husarviken. Området har härliga promenadstråk längs vattnet och i närområdet finns både mataffär, Systembolaget och Gasverksområdet. Det är även bra kommunikationer med närhet till Ropstens tunnelbanestation och bussar. Du är mycket välkommen att kontakta Emma Hedenryd på telefon 08-508 947 75 eller emma.hedenryd@wallenstam.se för mer information och visning.

Emma Hedenryd

Uthyrare

+46850894775

emma.hedenryd@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 105 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Våning: Bottenvåning

Planritning

Bilder

Om området

Norra Djurgårdsstaden är ett nytt område med miljöprofil i utkanterna av Stockholms innerstad. Här byggs ca 12 000 bostäder och i framtiden kommer här finnas ca 30 000 arbetsplatser. SERVICE OCH BUTIKER Här byggs en fortsättning av Stockholms innerstad med allt som hör till. Här finns restauranger, caféer, butiker, mataffärer och hotell. Då området fortfarande är under utveckling tillkommer ny service hela tiden. KOMMUNIKATIONER På grund av miljöprofilen som området har är kollektivtrafiken mycket viktig. Här planeras en utbyggnad av Spårväg City som kommer knyta ihop området med Stockholm city. Det är en kortare promenad till tunnelbanestationen i Ropsten och flera busslinjer passerar in mot stan. FRITID OCH REKREATION I området finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som tennis, ridning, gym och 4H-gård. Bostadsområdet ligger på gränsen till Nationalstadsparken, en grön oas där du kan promenera och jogga.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer