EN

Rådmansgatan 24

218 ㎡ Fin lokal i representativ fastighet

Välkomna till denna ljusa kontorslokal som är högt belägen på fjärde våningen. Det som utmärker byggnaden är den vackra och speciella utformningen av den svängda fasaden. Invändigt har snickerier och inredningsdetaljer bevarats i modern tappning. En lokal som måste ses! Fönster åt tre väderstreck med generöst ljusinsläpp. - Högt upp i huset. - Hiss finns. - Nyrenoverat gym i fastigheten ingår. - Restaurang i fastighetens entrévåning samt ett centralt läge med brett utbud av andra närliggande restauranger och närservice. - Närhet till T-bana (röd- och grön linje), flertalet busslinjer samt pendeltåg. Du är mycket välkommen att kontakta Helena Skytt på telefon 08-508 948 07 eller helena.skytt@wallenstam.se för mer information och visning.

;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 218 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Bilder

Om fastigheten

Byggnadsår 1925 (Renoveringsår 2012) Fastigheten har ett attraktivt läge bara en kort promenad från Stureplan och i närområdet finns trevliga parker blandat med citypuls. 5-7 minuters promenad till närmaste tunnelbana Rådmansgatan samt Tekniska Högskolan. Bussarna går direkt utanför porten. Området har ett brett utbud av trevliga lunchrestauranger, caféer och annan närservice tillsammans med butiker och shopping.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer