EN
Planritning

Birger Jarlsgatan 64

349 ㎡ Fin lokal i representativ fastighet

Välkomna till denna ljusa kontorslokal som är högt belägen på fjärde våningen och har fönster åt tre håll. Du välkomnas in i en rymlig entré med plats för receptionsdisk. Lokalen har både öppen planlösning samt enskilda samtals- och konferensrum. Den öppna kontorsytan bjuder på stort ljusinsläpp och genomgående parkettgolv. Den bevarade kakelugnen ger lokalen karaktär. Den rymliga köksdelen har ett vackert burspråk och balkong mot innergården. Det som utmärker byggnaden är den vackra och speciella utformningen av den svängda fasaden. Invändigt har snickerier och inredningsdetaljer bevarats i modern tappning. En lokal som måste ses! Modern planlösning med öppet landskap kombinerat med mötesrum. Fönster åt tre väderstreck med generöst ljusinsläpp. - Vackert burspråk. - Balkong mot innergård. - Rymlig entré med plats för receptionsdisk. - Högt upp i huset. - Hiss finns. - Nyrenoverat gym i fastigheten ingår. - Centralt läge med brett utbud av bl.a. restauranger och närservice. - Närhet till T-bana (röd- och grön linje), flertalet busslinjer samt pendeltåg. Tillträde tidigast oktober 2023. Du är mycket välkommen att kontakta Lovisa Blum på telefon 08-5089 47 45 eller lovisa.blum@wallenstam.se för mer information och visning.

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 349 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Våning: 4:e våningen

Planritning

Bilder

Om fastigheten

Byggnadsår 1925 (Renoveringsår 2012) Fastigheten har ett attraktivt läge bara en kort promenad från Stureplan och i närområdet finns trevliga parker blandat med citypuls. 5-7 minuters promenad till närmaste tunnelbana Rådmansgatan samt Tekniska Högskolan. Bussarna går direkt utanför porten. Området har ett brett utbud av trevliga lunchrestauranger, caféer och annan närservice tillsammans med butiker och shopping.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer