Birger Jarlsgatan 64, Rådmansgatan 24

415 ㎡ Ljus och representativ lokal i centrala Stockholm!

Möjlighet att hyra en unik lokal i centrala Stockholm. Det som utmärker byggnaden är den vackra och speciella utformningen av den svängda fasaden. Invändigt har snickerier och inredningsdetaljer bevarats vilket ger ett historiskt intryck i modern tappning. En lokal som måste ses! Planlösning Lokalen är belägen på plan 5 av 6 och består både av öppen planlösning och med enskilda kontor. Man välkomnas in i en ljus och rymlig köksdel med vackert burspråk i originalskick. Den öppna arbetsytan bjuder på stort ljusinsläpp och de ekfärgade snickerierna ger lokalen karaktär. Vidare finns det gott om samtals- och mötesrum. Övrigt Som hyresgäst har man tillgång till ett nyrenoverat gym som finns i fastigheten. I garaget erbjuds cykelparkering.

Karolina Josephson

Ansvarig uthyrare

karolina.josephson@wallenstam.se

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 415 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Våning: 5:e våningen

Planritning

Om fastigheten

Byggnadsår 1925 (Renoveringsår 2012) Fastigheten har ett attraktivt läge bara en kort promenad från Stureplan och i närområdet finns trevliga parker blandat med citypuls. 5-7 minuters promenad till närmaste tunnelbana Rådmansgatan samt Tekniska Högskolan. Bussarna går direkt utanför porten. Området har ett brett utbud av trevliga lunchrestauranger, caféer och annan närservice tillsammans med butiker och shopping.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer