EN
Planritning

Långenäsvägen 9 A-B

212 ㎡ Restauranglokal i Östermalmshallen

Nu kan vi erbjuda en helt magisk restauranglokal om 212 kvadratmeter. Lokalen är en del av Östermalmshallen padel och nås inifrån padelhallen. Gästytan ligger strategiskt placerad i ett attraktivt hörnläge, väl synligt för alla som passerar med helglasade väggar ut mot uteservering och utsikten mot Massetjärn. I detta läge letar vi efter en aktör som önskar driva en restaurang som erbjuder såväl lunchservering som à la carte kvällstid med fullständiga rättigheter. Det viktigaste för oss är att det är ett koncept som väl rimmar med padel - träning och hälsa ska ligga i fokus. Lokalen är idag fullt färdig med ett välutrustat restaurangkök och möblerad sittyta. Det finns självklart möjlighet för ny aktör att finslipa på detaljer. I lokalen finns också konferensverksamhet där restaurangen blir en del av leveransen. För den som etablerar sin verksamhet här väntar, förutom alla padelspelare, cirka 700 hushåll med potentiella stammisar runt knuten i vårt nybyggda området Mölnlycke.

Emma Carlsson

Uthyrare

+46317439532

emma.carlsson@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Restaurang

Yta: 212 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Mölnlycke ligger strategiskt mellan Landvetter flygplats och Göteborg med motorvägsförbindelse åt båda hållen. Här hittar du såväl ett utbud av kontor i gamla Mölnlycke fabriker som nybyggda lägenheter och butikslokaler i centrum. Våra lokaler i Mölnlycke Några mil sydost om Göteborg, på vägen ut mot Landvetter flygplats ligger Mölnlycke. Här kan vi erbjuda kontorslokaler i genuin äldre fabriksmiljö. Lokalerna i tidigare Mölnlycke Sytrådsfabriker har byggts om till kontor, modernt men med bibehållen känsla. I Mölnlycke centrum erbjuder vi flera fräscha butikslokaler i våra nybyggda fastigheter. Service och butiker I fabriksområdet finns Friskis & Svettis träningslokal samt en mycket omtyckt lunchrestaurang. En liten bit från fabriksområdet hittar man Mölnlycke centrum med Råda Torg som mittpunkt. Här finns ett komplett utbud av service i form av matbutiker, restauranger, bank, vårdcentral och små specialbutiker med kläder och delikatesser. Kommunikationer Mölnlyckes läge, nära motorvägen mellan Göteborg och Landvetter flygplats, gör att det är enkelt för tillresande med såväl flyg som bil från båda håll. Från Göteborg når man också Landvetter via buss och tåg på mellan 20 och 30 minuter.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer