EN
Planritning

Gruvgatan 8

280 ㎡ Välplanerat kontor i Högsbo

Trevlig och välplanerad kontorslokal på plan 5. Stora fönster i tre väderstreck och mycket glas mellan rummen skapar en ljus lokal. Ytan är i bra skick så här kan man flytta in direkt. Den är indelad i flertalet kontorsrum i varierande storlek, konferensrum i anslutning till entrén samt ett stort härligt pausutrymme i mitten av lokalen. Bra kommunikationer med busshållplats precis i anslutning till fastigheten samt gott om parkeringsplatser för personal och besökare. Välkommen på visning!

Hannah Rohlen

Uthyrare

+46313379722

hannah.rohlen@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 280 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om fastigheten

Här finns en bred variation av företag och verksamheter i ett område där framför allt handel är under expansion. Området präglas av allt från kontorsverksamhet till industri, butiker och lunchrestauranger. Det är inte heller långt till det stora köpcentret Frölunda Torg med stort utbud bekvämt koncentrerat. Det stora strövområdet Änggårdsbergen ligger nästgårds. På Gruvgatan erbjuder Wallenstam moderna kontorslokaler som breder ut sig över två plan. Ventilations- och kylsystem anpassas efter dagens teknik för att få en god inomhusmiljö för normal kontorsverksamhet under alla årets månader. I fastigheten finns det två hissar som går till alla våningsplan. Vägen hit är smidig oavsett om man kommer via kollektivtrafik eller bil. Bussen stannar på vägen utanför och på några minuter tar man sig till Marklandsgatan, som är en av kollektivtrafikens knutpunkter. För bilisten ligger området strax intill Dag Hammarskjöldsleden och utanför fastigheten finns gott om parkeringsplatser. Det finns möjlighet att hyra p-platser både utomhus och i garage under fastigheten.

Om området

Högsbo är ett 50-tals område som ligger i sydvästra Göteborg, några kilometer från centrum. Här har du nära till både hav, friluftsområden och butiker. Axel Dahlströms torg är Högsbos centrum, men även Frölunda torg och köpcentrumet 421 ligger i närheten. I Högsbo är utvecklingen påtaglig med nya verksamheter inom olika inriktningar som flyttar hit. Området präglas av kontorsfastigheter men här finns även vissa inslag av handel. Dessutom finns det stora strövområdet Änggårdsbergen nästgårds. Service och butiker Det är inte långt till de stora köpcentren Frölunda Torg och 421, bägge med stort utbud bekvämt koncentrerat. Kommunikationer Högsbo har ett ypperligt läge för den som kommer från den västra sidan av Göteborg i och med att man undviker trafiken genom staden. Men även förbindelserna med till exempel E6 är väl utbyggda via en flerfilig led. Med kollektivtrafikens stadsbussar tar resan ut till Högsbo omkring 30 minuter.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer