EN

Rosenlundsgatan 8

3702 ㎡ Stora fina kontorslokaler i Rosenlund

Söker ni ett stort centralt beläget kontor erbjuder vi nu 3 702 kvm i två plan på Rosenlundsgatan 8. Lokalen är i fint skick och fördelar sig mellan plan 5, 2 590 kvm och plan 6, 1 112 kvm i fastigheten. Planen är sammanhängande med en interntrappa. Det finns även möjlighet att dela upp ytorna till två enskilda enheter. Här kan man flytta in redan i november och P-platser finns att hyra i husets garage. Rosenlundsområdet har de senaste åren utvecklats till ett mycket trevligt område med ett flertal restauranger och en kort promenad bort ligger populära Magasinsgatan med fler attraktiva utbud. Välkommen att kontakta mig för visning!

Emma Carlsson

Ansvarig uthyrare

+46317439532

emma.carlsson@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 3702 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Planritning

Om området

Rosenlund är en stadsdel under utveckling som under senaste åren förvandlats till en välkomnande mötesplats med gott om sittplatser och planteringar längs med kanalen. Här finns ett rikt utbud av matställen och caféer, service och butiker. Även feskekörkan, en populär marknads- och handelsplats för fisk och skaldjur är belägen här. Våra lokaler i Rosenlund Våra lokaler i Rosenlundsområdet finns på Rosenlundsgatan 6 – 8. Här erbjuder vi stora kontorsytor med stora möjligheter till en kombination av öppet landskap och kontorsrum. Fastigheten är modern och lokalerna effektiva. Rosenlund har förvandlats till en ljus och välkomnande stadsdel där populära resturanger och en boulebar huserar längs kanalen. Här finns även Göteborgs fiskekyrka och flera matbutiker. Det är enkelt att ta sig till och från Rosenlund. Järntorget som ligger på några minuters gångavstånd är knutpunkt för flera bussar och spårvagnslinjer. Det går relativt enkelt att nå området per bil också, detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar intill Rosenlund.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer