Otterhällegatan 1

453 ㎡ Otterhällegatan 1

På ett av stans bästa lägen på Otterhällegatan 1 kan vi erbjuda en kontorslokal på 453 kvm med hänförande utsikt över Stora Hamnkanalen, bort mot Brunnsparken och Lejontrappan. Lokalen är i behov av en renovering och i samband med detta finns även möjlighet att se över planlösningen. Här har ni med andra ord en bra möjlighet att skapa drömlokalen åt ert företag. Bra förutsättningar med fönster och ljus från tre håll. Området, Inom Vallgraven, är optimalt för den som vill sitta mitt i pulsen och ha närhet till lunchrestauranger, shopping, friskvård och caféer. Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig hit. Precis utanför dörren ligger Lilla Torget med flera bussförbindelser och spårvagnen stannar vid Domkyrkan som är en kort promenad bort. Centralstationen ligger inom bekvämt gångavstånd och med flygbussarna är man inne i city på 25 minuter.

Emma Carlsson

Ansvarig uthyrare

+46317439532

emma.carlsson@wallenstam.se

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 453 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Om området

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer