EN

Kyrkogatan 17

309 ㎡ Kontorslokal inom vallgraven

Nu finns ett unikt tillfälle att skapa ert nya drömkontor mitt i centrala Göteborg. En trappa upp på Kyrkogatan 17 erbjuder vi en yta om ca 309 kvm som skall total anpassas efter den nya hyresgästens önskemål. I bilagd planritning visar vi ett möjligt förslag på lokalens utformning. Välkommen att planera ert nya kontor tillsammans med oss!

Mathilda Cedergren

Uthyrare

+46313379772

mathilda.cedergren@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 309 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om fastigheten

Kungsgatan är en tvärgata till Östra Hamngatan som är Avenyns förlängning. På denna c:a 600 m långa gågata är man mitt i centrala Göteborg, Innanför Vallgraven, finns shopping, banker, restauranger, hotell och barer. Här är mycket goda förbindelser med såväl spårvagn som buss och flygbussarna från Landvetter flygplats stannar några minuter bort. Området är lättillgängligt hur man än väljer att transportera sig. På gångavstånd ligger bland annat Centralstationen, Lilla Bommen med Göteborgsoperan, Nordstan´ och hela Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan, Universeum och Liseberg. På själva Götaplatsen, granne med Poseidon, ligger Göteborgs Konstmuséum, Stadsteatern och Konserthuset. I fastigheten finns hiss till varje våningsplan. Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en behaglig inomhusmiljö att arbeta i.

Om området

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer