Stampgatan 14

213 ㎡ Ljus lokal med bra planlösing

I denna moderna fastighet i området Stampen kan vi nu erbjuda en kontorslokal på 213 kvm. Vi tar hissen till plan 3 och går in i den välkomnande entrén till ett kontor som är en kombination av enskilda kontorsrum, storkontor och öppet landskap. Detta är en ljus och luftig yta med mycket fönster och vita väggar. Personalutrymmen och konferensrum bidrar till en positiv helhet. Lokalen är nyligen totalrenoverad och därmed i ett väldigt bra skick. Entrén till fastigheten och hissarna är modern och representativ och uppfyller tillgänglighetskraven. Det är enkelt att ta sig hit då kollektivtrafiken stannar vid Brunnsparken och Centralstationen som ligger bara några minuters promenad bort. Det är lätt att nå de stora motorlederna E6, E20 och E45. I området finns ett stort utbud av lunchrestauranger och en träningsanläggning i entréplanet. Köpcentret Nordstan når man efter en kort promenad på några minuter.

Emma Carlsson

Ansvarig uthyrare

+46317439532

emma.carlsson@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 213 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Planritning

Om området

Stadsdelen Stampen ligger nästgårds med Göteborgs Centralstation och Nils Ericssonterminalen som är utgångspunkten för busstrafiken till Västra Götaland. Butiker och service Stampen ligger precis intill Nordstan, Göteborgs största köpcentra med hundratals butiker, service och matställen. Stampen har på senare tid fräschats upp och det har satsats mycket på bostadsbyggande. Detta har gett området nytt liv med människor i rörelse såväl dagtid som kvällstid, nya restauranger, friskvårdsmöjligheter och liknande. Kommunikationer Det är svårt att hitta ett mer idealiskt läge än Stampen när det gäller tillgänglighet via tåg, spårvagn och buss. Med Centralstationen som närmaste granne når man såväl fjärr- som lokaltåg och regionala bussar. Dessutom passerar i stort sett alla spårvagnar och många lokalbussar här.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer