EN
Planritning

Sten Sturegatan 42

349 ㎡ Centralt beläget kontor

Mitt i centrala Göteborg i närheten av både Ullevi och Scandinavium erbjuder vi nu ett mycket fint och ljust kontor i vår fastighet på Sten Sturegatan. Kontoret ligger en trappa upp med egen entré via innergården. Kontoret har många enskilda kontorsrum i varierande storlek och ett fint och ljust pentry med mycket ljusinsläpp och en stor uteplats mot Skånegatan. Vi planerar för ett helt nytt entréområde intill lokalen med mycket grönska, vilket vi visualiserar i bilderna i annonsen. I området finns många trevliga restauranger och bra kommunikationer med spårvagnshållplats precis utanför kontoret. Du når också både Avenyn och Korsvägen med några minuters promenad. Välkommen att kontakta mig för visning!

Axélia Hamrén

Uthyrare

+46313379810

axelia.hamren@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 349 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Befinner du dig i området runt Heden är du mitt i Göteborgs evenemangsstråk med Mässan, Liseberg, Ullevi, Scandinavium och Avenyn inpå knuten. Ett mycket centralt läge med Korsvägen som knutpunkt för bussar och spårvagnar som tar dig dit du önskar. Våra lokaler vid Heden Våra lokaler ligger på Sten Sture- och Skånegatan där vi erbjuder butiksytor samt caféer och restauranger i markplan. Ett ypperligt handelsläge med en ständig ström av boende, arbetande och besökare. Lite längre upp i fastigheterna finns kontorsytorna, flera med storslagen utsikt över evenemangsstråket. Parkeringsplatser finns under fastigheten. Butiker och service I området runt Heden finns gott om små butiker, caféer och restauranger. Du hittar till exempel Steinbrenners café och bageri, ett antal små italienska restauranger samt flera mindre klädbutiker, en järnhandel och mycket annat. Alldeles nära Heden ligger Götaplatsen som är något av ett kulturellt nav i området. Här finns såväl Göteborgs konstmuseum och konsthall som Göteborgs stadsteater och konserthuset. Kommunikationer Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen från Avenyn eller Korsvägen.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer