EN

Vasagatan 45

1557 ㎡ Stora kontorsytor mitt i centrala stan

I vår fastighet på Vasagatan 45 kan vi nu erbjuda hela 1 557 kvm effektiva kontorsytor. Här kan man hyra hela planet men möjlighet finns också till att dela upp ytorna till fler enheter, förslag finns i bifogad planritning. Lokalen inrymmer idag öppna landskap, enskilda kontorsrum och konferensrum i varierande storlek samt pentryn och gemensamhetsytor. Lokalen är ljus och fin samt har egen trevlig innergård. Välkommen att kontakta mig för visning!

Mathilda Cedergren

Ansvarig uthyrare

+46313379772

mathilda.cedergren@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 1557 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Planritning

Om området

Säg Avenyn och snart sagt varenda människa i Sverige vet att det handlar om Göteborgs paradgata. Avenyn är stadens medelpunkt och länkar samman centrum med området där Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet finns. Avenyn är Göteborgs självklara huvudstråk, en populär destination för åtta miljoner göteborgare och turister varje år. Här finns de attraktiva kontorsadresserna, förstklassigt utbud av shopping och många möjligheter till spännande restaurang- och cafébesök. Vid Götaplatsen är många av stadens kulturella institutioner samlade; Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och Bio Göta som visar kvalitetsfilm. Längs Avenyn hittar du några av de stora bankerna, liksom fastighetskonsulter, holdingbolag och finansföretag av olika slag. Men även bland läkare och tandläkare är Avenyn en eftertraktad adress, mycket för att det här finns lokaler lämpliga för ändamålet men också för att adressen i sig står som garant för kvalitet. Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer