EN
Planritning

Gårdavägen 1

300 - 400 ㎡ Unik möjlighet till kombilokal i Gårda

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna unika kombilokal med centralt läge i Gårda. Lokalen är fördelad på två plan där övre planet om ca 200 kvm är kontor med blandad planlösning, några rum i varierande storlek samt en stor öppen del i entrén där även pentryt ligger. En trappa ned finns ett privat garage med infart via husets garage. Ytan kan antingen användas som parkering alternativ till lagerytor. Garaget nås ej med stora lastbilar. Denna lokal passar bra för t.ex. trafikskola, säkerhetsbolag eller mindre bolag inom byggbranschen. Välkommen att kontakta mig för visning!

Hannah Rohlen

Uthyrare

+46313379722

hannah.rohlen@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 300 - 400 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Service och butiker Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter. Kommunikationer Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer