Enekullegatan 2 D

81 ㎡ Ljus och fin lagerlokal

Här på Enekullegatan erbjuder vi nu en fin lagerlokal med öppna fönsterpartier vilket ger ett fint ljuinsläpp i lokalen. Lokalen består av en större öppen yta i anslutning till entrén och längre in finns pentry och lagerutrymme. Parkering finns i direkt anslutning till lokalen. Lokalen lämpar sig bra till ett mindre e-handelsföretag alternativt byggverksamhet. Välkommen på visning!

Alexander Olofsson

Ansvarig uthyrare

+46313379774

alexander.olofsson@wallenstam.se

Snabbfakta

Typ av lokal: Lager

Yta: 81 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Om området

Kyrkbyn ligger några kilometer väster om centrala Hisingen, inte långt från Lindholmen och Eriksberg. Området byggdes på 1950-talet. Våra lokaler i kyrkbyn På Polstjärnegatan erbjuder vi lagerlokaler inte långt från centrum. Service och butiker Vid Kyrkbytorget på Eketrägatan finns mataffär, apotek och restauranger. Vill man ha mer att välja på ligger Ekriksbergs Köpcentrum på bara någon kilometers avstånd. Något längre bort, på Backaplan, ligger ett av Göteborgs större köpcentra. Kommunikationer Till centrala Göteborg tar du dig med buss eller spårvagn på cirka 15 minuter. Till andra sidan älven kan du också ta dig med den snabbgående färjan från Eriksberg.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer