Tjänsteresa

Du som företagare kan erbjuda tjänsteresor till dina anställda. Det stora utbudet av person- och transportbilar som Wallenstam Drive erbjuder ger dig möjlighet till en egen tjänstebilsflotta. Bilarna går att hyra från 1 timme till 365 dagar och hämtas när det passar dig.

För att ditt företag ska kunna använda tjänsten krävs endast ett Wallenstam Drive-konto för respektive anställd, som sedan kan boka resan online med dator eller mobiltelefon.

Privat resa?

För att du som är anställd hos vår lokalhyresgäst ska kunna använda tjänsten privat och ta del av våra förmånliga priser krävs endast ett Wallenstam Drive-konto, sedan kan du boka resa online med dator eller mobiltelefon.

Skapa Wallenstam-drive konto - så här enkelt är det

1. Skapa konto
Du skapar ett konto via hemsidan www.htzdrive.se där du fyller i ett kort formulär. Medlemskapet är gratis för Wallenstams lokalhyresgäster och för anställda på företaget.

2. Invänta ditt Smartcard
Du får ett Smartcard skickat till dig på posten – det behövs för att låsa upp och använda Sunfleets poolbilar. För Hertz hyrbilar behövs inget Smartcard utan du hämtar ut bilnyckeln på Hertz kontor.

3. Boka bil
Du loggar in med ditt användarnamn och ditt lösenord för att hitta rätt bil för dig. 

4. Hämta bilen
Hämta upp bilen – du får information om var den står när du bokar via Wallenstam Drive.

Betalning

Betalning sker med kreditkort på Hertz hyrbilar och faktura med Sunfleets poolbilar. Efter genomförd resa görs en reseräkning och Wallenstam Drive ger dig fakta om sträcka, tid och andra bokningsdetaljer.

Fritt medlemskap och rabatter

Som medlem i Wallenstam Drive har du fritt medlemskap i Sunfleet (ordinarie pris 149 kr/månad) och en rabatt bestående av ca 5% på hyrtiden och ca 5% på sträckan, på resor med Sunfleets poolbilar. Dessutom alltid 10% rabatt på Hertz bästa tillgängliga priser.

Wallenstam Drive samlar olika lösningar i en tjänst

1. Sunfleet poolbilar
Passar dig som behöver ha en bil under några timmar, eller en dag. Du betalar endast för hur länge du haft bilen, och för hur långt du kört den. Du bokar enkelt via Wallenstam Drive och hämtar bilen på den poolbilsplats du valt. I Göteborg finns det cirka 85 poolbilsparkeringar och du får alltid förmånlig rabatt. För mer information, besök www.sunfleet.se. Sunfleets poolbilar är tillgängliga för bokning 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.

2. Hertz hyrbilar
Ska du åka bort över helgen, eller kanske behöver du en bil en kortare eller längre tid? Du bokar enkelt via Wallenstam Drive, där du alltid har en förmånlig rabatt på Hertz bästa tillgängliga priser. Bilen hämtar du på ett av Hertz utlämningsställen, åtta stycken finns i Göteborg. För mer information, besök www.hertz.se. Hertz hyrbilar kan du boka dygnet runt.

3. Freerider
Köra bil helt gratis? Ja, det är faktiskt sant, och inte så konstigt egentligen. Hertz har drygt 220 uthyrningskontor runt om i Sverige - från Ystad i söder till Riksgränsen i norr. Ofta hyrs bilarna ut på envägssträckor och behöver då köras tillbaka därifrån de kom. Istället för att Hertz fraktar tillbaka dem har du möjlighet att få köra en hyrbil helt kostnadsfritt. Du får till och med en full tank med bensin på vägen – och behöver bara betala för den bensin som går åt utöver det. För mer information, besök www.hertz.se/freerider.

4. Roadmate (kopplas på i hösten 2015)
Roadmate är Hertz samåkningstjänst. Tanken med Roadmate är att du inte ska köra ensam utan åka tillsammansmed andra; det blir billigare, är bättre för miljön och så tillkommer även möjligheten att knyta nya sociala kontakter. På Roadmate skapar du dina egna resor eller söker efter andra som letar ressällskap. Välj mellan enkel-, tur-och-retur- eller pendlingsresa. För mer information, besök www.roadmate.se.

Mer information

För mer information om hur just ditt företag ska göra för att nyttja tjänsten, och för specifik prisinformation, vänligen kontakta:

Filip Hellquist, Sunfleet
031-757 65 42
filip.hellquist@sunfleet.com

Hertz 
08 -657 30 00
innesalj@hertz.se