Snabbfakta

Område: Nacka strand

Status: Under uthyrning

Hyra: 1200 kr/mån

Adress: Lokomobilvägen 5

Nacka strand

Nacka strand är en blandning av stad och lugnt sjöläge. Närheten till vattnet bidrar till att området fått en prägel av en marin miljö. Där finns bryggor att strosa på eller att fiska ifrån. Den populära restaurangen J ligger strategiskt placerad vid vattnet, alldeles intill där skärgårdsbåtarna och den reguljära båtförbindelsen lägger till. Och utanför på Saltsjön glider de stora kryssningsfartygen förbi.

Service och butiker
I Nacka strand finns ett mindre utbud av närservice och restauranger. Nacka Forum som är en av Stockholms största och mest populära shoppinggallerior ligger knappt en kilometer bort.

Kommunikationer
I Nacka finns det goda kommunikationer i form av buss, både lokal- och motorvägsbuss. Det tar drygt 10 minuter till Slussen med bil eller motorvägsbussen från Nacka strand. I framtiden planeras det för ett stopp vid Nacka Forum när tunnelbanan förlängs från Kungsträdgården.

Fritid och rekreation
Från Nacka strand kan du följa den vackra strandpromenaden som går längs vattnet mot Marinstaden och naturområdet Ryssbergen. Öster om Jarlaberg ligger naturreservatet Nyckelviken som erbjuder bland annat café, bondgård, motionsspår och badklippor.