EN
Biblioteksgatan 14 C

Biblioteksgatan 14 C

 • 5617 kr/mån
 • 1 Rok
 • 37 m²

Välkommen till Biblioteksgatan 14 C i Mölnlycke Centrum! Här finns nu en trevlig lägenhet med balkong på andra våningen! Lägenheten ligger i en fastighet som byggdes 2001 och har ett attraktivt läge i centrala Mölnlycke. Här har du nära till allt du behöver, så som matbutik och apotek samtidigt som du har nära till naturen med fina vandringsleder och sjöar. Detta är ett rökfritt avtal, vilket innebär att hålla lägenheten samt eventuell balkong/uteplats rökfri. Det är inte heller tillåtet att röka på gemensamma ytor som gården, i anslutning till entréer, på parkering eller i garage. Mölnlycke ligger strategiskt mellan Landvetter flygplats och Göteborg med motorvägsförbindelse åt båda hållen. Med bil når man Göteborgs centrum på ca 15 minuter och med buss tar det ca 20 minuter. Varmt välkommen med din ansökan!

Balkong

Hiss

Hiss finnes, uppgift om tillgänglighet saknas

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

37 m², 1 Rok

Hyra:

5617 kr/mån

Tillträde

2024-09-01

Status:

Ledigt

Våning:

2:a våningen

Byggår:

2001

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Badrum

Kök

Kök

Galleri

Mölnlycke

På vårkanten är det vitsipporna i Råda som hälsar en välkommen till Mölnlycke. Här finns härliga skogar och badplatser samt ett centrum med allt du kan behöva. En kort promenad från centrum hittar du Mölnlycke Fabriker, en ny stadsdel i genuina bruksmiljöer med ca 500 bostäder, ny arena och flera kommersiella verksamheter.

Service och butiker
I Mölnlycke centrum finns det mesta du behöver, butiker, bibliotek, vårdcentral, apotek m.m.

Kommunikationer
Bor du i Mölnlycke och vill åka till Göteborg tar du buss X4 som tar dig in till city på cirka 30 minuter. Med buss kan du ta dig till Mölndal, Frölunda och Partille.

Fritid och rekreation
I Mölnlycke är det nära till vacker natur och friluftsliv. I Wendelsbergsparken hittar du fina motionsspår, grillplats och lekplatsen ”Skogsleken”. Även runt Råda Säteri finns sköna gång- och ridstigar som bl.a. leder till strövområdet runt Delsjöarna.

I Wallenstam arena kan du se Sveriges bästa innebandylag mötas och om du är sugen på att själv träna finns både padelhall och gym i närheten.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.