EN
Disponentvägen 7

Disponentvägen 7

 • 9750 kr/mån
 • 2 Rok
 • 55 m²

Trevlig 2 RoK med härlig balkong i Kv. Skogsvaktaren, Mölnlycke! Fastigheten stod färdig i maj 2023. Lägenheten: - Kök med ny köksinredning från Vedum och vitvaror från Cylinda. - Badrum i vitt kakel med grått klinkergolv med tvättmaskin och torktumlare. - Duschutrymme med duschvägg, handdukstork och spotlights i tak. - Parkett i samtliga rum och klinkers innanför entrédörren. - Ytskikt målade i vitt och grått. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Lägenhetstypen har blivit scannad i 360 format. Avvikelser för exempelvis kan fönsterplacering, våningsplan, balkong/franskbalkong/uteplats, skåpsplacering, placering av uttag, takhöjd, storlek etc kan förekomma. Ibland kan 360-scanningen även vara spegelvänd. Exakt hur den aktuella lägenheten ser ut framgår av bofaktabladet. Men via 360-scanningen får du en känsla för planlösningen i lägenheten. Övrigt: - Observera att detta är ett rökfritt avtal. - Förråd i källaren.

Tillgänglighet

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

55 m², 2 Rok

Hyra:

9750 kr/mån

Tillträde

2024-07-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

2023

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Kök, Köksfläkt, Microvågsugn

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Mölnlycke

På vårkanten är det vitsipporna i Råda som hälsar en välkommen till Mölnlycke. Här finns härliga skogar och badplatser samt ett centrum med allt du kan behöva. En kort promenad från centrum hittar du Mölnlycke Fabriker, en ny stadsdel i genuina bruksmiljöer med ca 500 bostäder, ny arena och flera kommersiella verksamheter.

Service och butiker
I Mölnlycke centrum finns det mesta du behöver, butiker, bibliotek, vårdcentral, apotek m.m.

Kommunikationer
Bor du i Mölnlycke och vill åka till Göteborg tar du buss X4 som tar dig in till city på cirka 30 minuter. Med buss kan du ta dig till Mölndal, Frölunda och Partille.

Fritid och rekreation
I Mölnlycke är det nära till vacker natur och friluftsliv. I Wendelsbergsparken hittar du fina motionsspår, grillplats och lekplatsen ”Skogsleken”. Även runt Råda Säteri finns sköna gång- och ridstigar som bl.a. leder till strövområdet runt Delsjöarna.

I Wallenstam arena kan du se Sveriges bästa innebandylag mötas och om du är sugen på att själv träna finns både padelhall och gym i närheten.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.