EN
Åby Allé 21

Åby Allé 21

 • 6656 kr/mån
 • 1 Rok
 • 30 m²

Trevlig 1-rok lägenhet med öppen planritning och balkong i Stallbacken, Åby! Fastigheten byggdes och stod klar för inflyttning 2017. Lägenheten: - Öppen planlösning med fina materialval. - Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. - Klinker i hallen och vita innerdörrar. - Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. - Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Övrigt: -Rökfritt avtal. - Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. - Lägenheten hyrs ut efter visning till de sökande som får ett erbjudande. - Bilderna på annonsen är exempelbilder på materialvalen i lägenheten. -Viss slitage i lägenheten kan förekomma. - Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.

Balkong

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

30 m², 1 Rok

Hyra:

6656 kr/mån

Tillträde

2024-10-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

2016

El, värme, vatten

Kall- och varmvatten ingår ej, El ingår ej

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt, Kök

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Mölndal

Service och butiker
Bor man i Mölndal har man nära till all slags service och rekreation. Samtidigt finns storstadens utbud inom bekvämt räckhåll som en extra krydda och kontrast. Mölndal Galleria, är ett shoppingcenter som erbjuder alla slags butiker och service. Och i köpstaden Kållered ligger många stora butikskedjor med IKEA som flaggskepp.

Kommunikationer
Från Mölndal kan man ta sig in till city eller åt andra håll i staden med buss eller spårvagn.

Fritid och rekreation
Kvarnbyns fors med dess hus, kaféer och museer är riktigt gammal kulturbygd. Här känns vingslagen från det gamla Mölndal. Gunnebo Slott och Trädgårdar är en av Sveriges främsta 1700-talsanläggningar som ligger fantastiskt mellan sjöarna Stensjön och Rådasjön

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.