EN
Kallebäcks Torggata 16

Kallebäcks Torggata 16

 • 11146 kr/mån
 • 2 Rok
 • 55 m²

Bli först att flytta in i denna trevliga 2 rum och kök med balkong i Kv. Närheten som just nu är under produktion! Fastigheten kommer vara klar för inflyttning 2024-02-01. Inne i lägenheten ligger det grått klinker i hallen. Övriga rum har ekparkett och väggarna är målade i en ljusgrå kulör. Köket är vitt med rostfria vitvaror och är utrustat med induktionshäll, diskmaskin och micro. Badrummet är helkaklat och har tvättmaskin och torktumlare. På bottenplan i fastigheten kommer en restaurang ligga placerad. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Du betalar för det du själv förbrukat och har därmed större möjlighet att påverka kostnaderna. Lägenheten hyrs ut på ritning och ingen fysisk visning kommer att hållas.

Balkong

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

55 m², 2 Rok

Hyra:

11146 kr/mån

Tillträde

2024-02-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt, Microvågsugn

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfri fastighet, Säkerhetsdörr

Galleri

Kallebäck

Service och butiker
I Kallebäck är det nära till det mesta, restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet.

Kommunikationer
I Kallebäck finns en välutvecklad infrastruktur och kollektivtrafik. Du tar dig snabbt in till Göteborgs centrum med buss.

Fritid och rekreation
Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs populäraste naturområden Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser.

Precis intill angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och ett spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område. 

Läs gärna mer om utvecklingen i Kallebäck och stadsutvecklingsprojektet Kallebäcks Terrasser på vår webbplats.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.