EN
Skummjölksgatan 8

Skummjölksgatan 8

 • 8085 kr/mån
 • 1 Rok
 • 35 m²

Välkommen upp till våning 15 i Kv. Kedjan som stod färdig för inflyttning sommaren 2023! En välplanerad 1 RoK med öppen planlösning och en stor, rymlig balkong. Lägenheten ligger med attraktivt läge i ett naturskönt område i närheten av centrala Göteborg. Inne i lägenheten ligger det grått klinker i hallen. Övriga rum har det ekparkett och väggarna är målade i en ljusgrå kulör. Köket är vitt med rostfria vitvaror och är utrustat med induktionshäll, diskmaskin och micro. Badrummet är i vitt kakel med grått klinkergolv och utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Kostnader för el och vattenförbrukning tillkommer till hyran. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Detta är ett rökfritt boende, vilket innebär att hålla lägenheten samt eventuell balkong/uteplats rökfri. Det är inte heller tillåtet att röka på gemensamma ytor som gården, i anslutning till entréer, på parkering eller i garage. *I 360-visningen kan avvikelser förekomma såsom fönsterplacering, våningsplan, balkong/franskbalkong/uteplats, skåpsplacering, placering av uttag, takhöjd, storlek etc. Observera att när filmningen gjordes var lägenheten inte helt färdigställd.

Balkong

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

35 m², 1 Rok

Hyra:

8085 kr/mån

Tillträde

2024-01-01

Status:

Ledigt

Våning:

15:e våningen

Byggår:

2022

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt, Microvågsugn

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfri fastighet, Säkerhetsdörr

Galleri

Kallebäck

Service och butiker
I Kallebäck är det nära till det mesta, restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet.

Kommunikationer
I Kallebäck finns en välutvecklad infrastruktur och kollektivtrafik. Du tar dig snabbt in till Göteborgs centrum med buss.

Fritid och rekreation
Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs populäraste naturområden Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser.

Precis intill angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och ett spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område. 

Läs gärna mer om utvecklingen i Kallebäck och stadsutvecklingsprojektet Kallebäcks Terrasser på vår webbplats.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.