EN
Smörgatan 1

Smörgatan 1

 • 7308 kr/mån
 • 1 Rok
 • 34 m²

Trevlig 1 RoK i Kv. Terrassen! Fastigheten byggdes och stod klar för inflyttning 2021. Lägenheten har helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Parkett i samtliga rum och klinker i hallen, vid entrédörren. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. *I 360-filmen kan vissa avvikelser förekomma såsom takhöjd, fönsterplacering, våningsplan, balkong/franskbalkong/uteplats, skåpsplacering, storlek etc.) Övrigt: - Avvikelser från ritning kan förekomma - Bilderna i annonsen visar lägenhetens materialval.

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

34 m², 1 Rok

Hyra:

7308 kr/mån

Tillträde

2024-03-01

Status:

Ledigt

Våning:

2:a våningen

Byggår:

2021

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfri fastighet, Säkerhetsdörr

Galleri

Kallebäck

Service och butiker
I Kallebäck är det nära till det mesta, restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet.

Kommunikationer
I Kallebäck finns en välutvecklad infrastruktur och kollektivtrafik. Du tar dig snabbt in till Göteborgs centrum med buss.

Fritid och rekreation
Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs populäraste naturområden Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser.

Precis intill angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och ett spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område. 

Läs gärna mer om utvecklingen i Kallebäck och stadsutvecklingsprojektet Kallebäcks Terrasser på vår webbplats.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.