EN
Smörkärnegatan 25

Smörkärnegatan 25

 • 7741 kr/mån
 • 1 Rok
 • 35 m²

Trevlig 1:a med balkong i fastighet som stod klar för inflyttning februari 2022. Lägenheten har ett attraktivt läge i ett naturskönt område i Kallebäcks Terrasser i närheten av centrala Göteborg. Lägenheten har helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Parkett i samtliga rum, klinker i hallen och vid entrédörren. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Du betalar för det du själv förbrukat och har därmed större möjlighet att påverka kostnaderna. Här kan du själv klicka dig runt i en visningslägenhet via vår 3D-visning: https://my.matterport.com/show/?m=4MRmKUR3AjC Samtliga lägenhetstyper har blivit scannade i 360 format. Avvikelser för exempelvis kan fönsterplacering, våningsplan, balkong/franskbalkong/uteplats, skåpsplacering, placering av uttag, takhöjd, storlek etc kan förekomma. Ibland kan 360-scanningen även vara spegelvänd. Exakt hur den aktuella lägenheten ser ut framgår av bofaktabladet. Men via 360-scanningen får du en känsla för planlösningen i lägenheten. *Fastigheten är ett rökfritt boende. *Förråd i källare. *Lägenheten hyrs ut på ritning (ej visning) *Bilderna är exempelbilder från visningslägenheten

Balkong

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

35 m², 1 Rok

Hyra:

7741 kr/mån

Tillträde

2024-02-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

2021

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Badrum

Kök

Diskmaskin

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfri fastighet, Säkerhetsdörr

Galleri

Kallebäck

Service och butiker
I Kallebäck är det nära till det mesta, restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet.

Kommunikationer
I Kallebäck finns en välutvecklad infrastruktur och kollektivtrafik. Du tar dig snabbt in till Göteborgs centrum med buss.

Fritid och rekreation
Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs populäraste naturområden Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser.

Precis intill angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och ett spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område. 

Läs gärna mer om utvecklingen i Kallebäck och stadsutvecklingsprojektet Kallebäcks Terrasser på vår webbplats.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.