EN
Ebbe Lieberathsgatan 2A

Ebbe Lieberathsgatan 2A

 • 13467 kr/mån
 • 4 Rok
 • 75 m²

Välkommen till Elisedal i Krokslätt! Här finns nu en fin och ljus lägenhet med öppen planlösning och uteplats i fastighet som stod klar för inflyttning 2020/2021. Området har ett attraktivt läge med cykelavstånd till det mesta och endast 4 minuter till Korsvägen med spårvagn. Denna lägenhet har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger sociala ytor med plats för umgänge. Väggarna är målade i ljusa kulörer och det är parkettgolv i samtliga rum. I hallen är det klinkers vid entrédörren. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och dusch med duschväggar i glas. Köket har vita skåpluckor, glashällsspis med varmluftsugn samt diskmaskin. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Plats i garage finns att hyra, söks separat via Wallenstams hemsida. Observera att hela fastigheten är ett rökfritt boende. Mera information om området hittar du här: https://www.wallenstam.se/sv/wallenstam/Nyproduktion/tidigare-projekt/Elisedal/ Information kring lägenheten finner du i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning. Välkommen med din ansökan!

Tillgänglighet

Parkering

Garage kan hyras separat

Uteplats

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Rökfritt

Rökfri fastighet

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

75 m², 4 Rok

Hyra:

13467 kr/mån

Tillträde

2024-10-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

2020

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Kök, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Krokslätt

Service och butiker
I östra Krokslätt ligger ett industriområde med stora matbutiker och varuhus. I området finns även dagligvaruaffärer och det är inte långt till Viktor Rydbergsgatan och Eklandagatan i Johanneberg som erbjuder fler butiker och restauranger.

Kommunikationer
Från Krokslätt tar man sig på några minuter till City eller Mölndal med spårvagn eller buss.

Fritid och rekreation
I väster angränsar Krokslätt till Safjällets naturreservat som är en blandskog med några mindre dammar och fornminnen. Krokslättsvallen är stadsdelens idrottsplats.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.