EN
Nordgårdsgatan 6
Planritning

Nordgårdsgatan 6

 • 9995 kr/mån
 • 2 Rok
 • 55 m²

Trevlig 2-rok med öppen planlösning och loftgång i vår nyproduktion Elisedal! Fastigheten stod klar för inflyttning hösten 2020. Lägenheten: - Kök med köksinredning från HTH och vitvaror från Cylinda. - Badrum i vitt kakel med grått klinkergolv. - Duschutrymme med duschvägg, handdukstork och spotlights i tak. - Parkett i samtliga rum och klinkers innanför entrédörr - Lägenheten har helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. - Parkett i samtliga rum, klinker i hallen, vid entrédörren. - Kostnader för el och vattenförbrukning tillkommer till hyran. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Övrigt: - Se länk för att se din lägenhet i 360 format: https://my.matterport.com/show/?m=vWNbpjxKYhH - Observera att detta är ett rökfritt boende. - Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. - Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.

Balkong

Loftgång/Entrébalkong

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

55 m², 2 Rok

Hyra:

9995 kr/mån

Tillträde

2024-01-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

2020

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfri fastighet, Säkerhetsdörr

Galleri

Krokslätt

Service och butiker
I östra Krokslätt ligger ett industriområde med stora matbutiker och varuhus. I området finns även dagligvaruaffärer och det är inte långt till Viktor Rydbergsgatan och Eklandagatan i Johanneberg som erbjuder fler butiker och restauranger.

Kommunikationer
Från Krokslätt tar man sig på några minuter till City eller Mölndal med spårvagn eller buss.

Fritid och rekreation
I väster angränsar Krokslätt till Safjällets naturreservat som är en blandskog med några mindre dammar och fornminnen. Krokslättsvallen är stadsdelens idrottsplats.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.