EN
Kolumbusgatan 5

Kolumbusgatan 5

 • 9733 kr/mån
 • 2 Rok
 • 55 m²

Trevlig 2-rok med öppen planlösning i vår nyproduktion Godhems Backe i Majorna! Fastigheten stod klar för inflyttning vintern 2020. Lägenheten: - Kök med köksinredning från HTH och vitvaror från Cylinda. - Badrum i vitt kakel med grått klinkergolv. - Duschutrymme med duschvägg, handdukstork och spotlights i tak. - Parkett i samtliga rum och klinkers innanför entrédörr - Lägenheten har helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. - Parkett i samtliga rum, klinker i hallen, vid entrédörren. - Kostnader för el och vattenförbrukning tillkommer till hyran. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Övrigt: - Se länk för att se din lägenhet i 360 format: https://my.matterport.com/show/?m=k3nTYAHLiFr. - Hyran är förhandlad enligt regelverket för presumtionshyra. Observera att hyresnivån som anges i annonsen gäller från år 2023 till och med år 2024. Från 1 Jan 2025 kommer en ny årshyra att förhandlas. Därefter förhandlas hyran sedvanligt enligt gällande förhandlingsordning och avtal om presumtionshyra. - Observera att detta är ett rökfritt boende. - Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. - Lägenheten hyrs ut efter visning till de sökande som får ett erbjudande. - Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

55 m², 2 Rok

Hyra:

9733 kr/mån

Tillträde

2024-01-01

Status:

Ledigt

Våning:

2:a våningen

Byggår:

2020

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

, Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfri fastighet, Säkerhetsdörr

Galleri

Majorna

Majorna består till största delen av bostadskvarter. Men utmed Karl Johansgatan och vid hamnen ligger mycket av Majornas näringsverksamhet samlad. Här ligger bland annat Masthuggskajen med Stena Lines Danmarksterminal, Göteborgs fiskhamn och Klippan.

Fritid och rekreation
I Majorna har du nära till Slottsskogen, Sjöbergen, Klippans ångbåtsbrygga, Röda sten och Gathenhielmska kulturreservatet. I Majorna anordnas också årligen olika aktiviteter för dess innevånare, bland annat Majornadagen och Megaloppisen.

Service och butiker
Här finns det ett stort och varierat utbud av matbutiker, kaféer, bagerier, kvarterskrogar och närbutiker. I området finns flera småbutiker som säljer antikviteter, delikatesser eller specialvaror.

Kommunikationer
Flera spårvagnslinjer och bussar trafikerar Majorna och Masthugget. Du tar dig smidigt in till city på cirka 10-15 minuter. Vill du cykla, finns cykelbanor hela vägen.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.