EN

Dahlströmsgatan 22

 • 7905 kr/mån
 • 2 Rok
 • 53 m²

Ljus och trevlig 2 RoK med balkong, fastigheten är belägen högt upp på berget med fin utsikt över grönskan. Lägenheten - Lägenheten, dock ej badrum, renoverades 2022. - Badrummet renoverades i samband med stamrenovering 2001. - Kök med köksinredning från HTH/Ballingslöv och vitvaror från Cylinda. - Badrum i vitt kakel med grått klinkergolv. - Duschutrymme med duschvägg, handdukstork och spotlights i tak. - Parkett i samtliga rum och klinkers innanför entrédörren. - Ytskikt målade i vitt. Ingen hiss finns i fastigheten.

Balkong

Balkong

Hiss

Hiss saknas, uppgift om tillgänglighet saknas

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

53 m², 2 Rok

Hyra:

7905 kr/mån

Tillträde

2023-12-01

Status:

Ledigt

Våning:

3:e våningen

Byggår:

1959

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

El, värme, vatten

El (ingår ej)

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Majorna

Majorna består till största delen av bostadskvarter. Men utmed Karl Johansgatan och vid hamnen ligger mycket av Majornas näringsverksamhet samlad. Här ligger bland annat Masthuggskajen med Stena Lines Danmarksterminal, Göteborgs fiskhamn och Klippan.

Fritid och rekreation
I Majorna har du nära till Slottsskogen, Sjöbergen, Klippans ångbåtsbrygga, Röda sten och Gathenhielmska kulturreservatet. I Majorna anordnas också årligen olika aktiviteter för dess innevånare, bland annat Majornadagen och Megaloppisen.

Service och butiker
Här finns det ett stort och varierat utbud av matbutiker, kaféer, bagerier, kvarterskrogar och närbutiker. I området finns flera småbutiker som säljer antikviteter, delikatesser eller specialvaror.

Kommunikationer
Flera spårvagnslinjer och bussar trafikerar Majorna och Masthugget. Du tar dig smidigt in till city på cirka 10-15 minuter. Vill du cykla, finns cykelbanor hela vägen.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.