EN
Högsbogatan 23

Högsbogatan 23

 • 7382 kr/mån
 • 1 Rok
 • 42 m²

Trevlig 2 RoK i Högsbo! Huset, som färdigställdes 2010, är nio våningar högt och har en gemensam takterrass. Lägenheten: - Härligt lägenhet med öppen planlösning. - Badrummet är helkaklat och har tvättmaskin och torktumlare. - I köket är det förberett för diskmaskin. - Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vatten som tillkommer till hyran. Övrigt: -Rökfritt avtal. - Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. - Lägenheten hyrs ut efter visning till de sökande som får ett erbjudande. - Bilderna på annonsen är exempelbilder på materialvalen i lägenheten. -Viss slitage i lägenheten kan förekomma. - Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.

Parkering

Garage kan hyras separat

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

42 m², 1 Rok

Hyra:

7382 kr/mån

Tillträde

2024-10-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

2009

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Kök

Förberett för diskmaskin, Kök, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Högsbo

Våra hus i Högsbo ligger på Högsbogatan och färdigställdes 2010. Husen som är nio våningar höga med takterrass får genom återanvändning av värmen i luften från fastigheten och tillsammans med bergvärme en mycket energieffektiv lösning.

Service och butiker
Axel Dahlströms Torg är Högsbos eget centrum. Här finns bank, restauranger och butiker av olika slag.

Kommunikationer
Högsbogatan ligger i nära anslutning till buss- och spårvagnstrafiken. Både Marklandsgatan och Linnéplatsen är stora knutpunkter med flera olika spårvagns- och busslinjer att välja på. Att ta sig till centrum tar cirka 15-20 minuter. Även Kungsladugård och Frölunda torg ligger på behörigt avstånd.

Fritid och rekreation
Friluftsområdet Ruddalen med vackra promenadstigar och löpslingor gränsar till Högsbo. Vintertid finns här även en skridskobana. Slottskogen ligger också inom promenadavstånd, även Botaniska Trädgården och Änggården bjuder på härliga grönområden för promenad och rekreation.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.