EN
Amiralitetsgatan 8

Amiralitetsgatan 8

 • 8286 kr/mån
 • 1 Rok
 • 44 m²

Ljus och trevlig 1:a med balkong i levande stadsdelen Majorna! Huset stod klart för inflytt November 2014 så viss slitage kan förekomma i lägenheten. Lägenheten: - Öppen planlösning med fina materialval. - Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. - Köket är förberett för diskmaskin. - Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Övrigt: - Avvikelser från planritningen kan förekomma. - Lägenhet hyrs ut efter visning till de sökande som blir kallade baserat på deras ködagar. - Hyran i annonsen avser 2023-års hyresnivå. -Viss slitage i lägenheten kan förekomma.

Parkering

Parkering kan hyras separat

Balkong

Balkong

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

44 m², 1 Rok

Hyra:

8286 kr/mån

Tillträde

2024-04-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

1965

El, värme, vatten

El (ingår ej)

Kök

Diskmaskin (förberett för)

Övrigt

Säkerhetsdörr

Majorna

Majorna består till största delen av bostadskvarter. Men utmed Karl Johansgatan och vid hamnen ligger mycket av Majornas näringsverksamhet samlad. Här ligger bland annat Masthuggskajen med Stena Lines Danmarksterminal, Göteborgs fiskhamn och Klippan.

Fritid och rekreation
I Majorna har du nära till Slottsskogen, Sjöbergen, Klippans ångbåtsbrygga, Röda sten och Gathenhielmska kulturreservatet. I Majorna anordnas också årligen olika aktiviteter för dess innevånare, bland annat Majornadagen och Megaloppisen.

Service och butiker
Här finns det ett stort och varierat utbud av matbutiker, kaféer, bagerier, kvarterskrogar och närbutiker. I området finns flera småbutiker som säljer antikviteter, delikatesser eller specialvaror.

Kommunikationer
Flera spårvagnslinjer och bussar trafikerar Majorna och Masthugget. Du tar dig smidigt in till city på cirka 10-15 minuter. Vill du cykla, finns cykelbanor hela vägen.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.