EN
Bangatan 31

Bangatan 31

 • 5423 kr/mån
 • 1 Rok
 • 29 m²

Trevlig 1-rok lägenhet i populära stadsdelen Majorna! Lägenheten: - Badrum i vitt kakel med klinkergolv. - Parkett i rum och klinkers innanför entrédörren. - Ytskikt målade i vitt. - Lägenheten ligger på entréplan. Övrigt: -Rökfritt avtal. - Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. - Lägenheten hyrs ut efter visning till de sökande som får ett erbjudande. -Viss slitage i lägenheten kan förekomma. - Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.

Parkering

Garage kan hyras separat

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

29 m², 1 Rok

Hyra:

5423 kr/mån

Tillträde

2024-10-01

Status:

Ledigt

Våning:

Entrévåning

Byggår:

1965

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Badrum

Kök

Kök, Köksfläkt

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Majorna

Majorna består till största delen av bostadskvarter. Men utmed Karl Johansgatan och vid hamnen ligger mycket av Majornas näringsverksamhet samlad. Här ligger bland annat Masthuggskajen med Stena Lines Danmarksterminal, Göteborgs fiskhamn och Klippan.

Fritid och rekreation
I Majorna har du nära till Slottsskogen, Sjöbergen, Klippans ångbåtsbrygga, Röda sten och Gathenhielmska kulturreservatet. I Majorna anordnas också årligen olika aktiviteter för dess innevånare, bland annat Majornadagen och Megaloppisen.

Service och butiker
Här finns det ett stort och varierat utbud av matbutiker, kaféer, bagerier, kvarterskrogar och närbutiker. I området finns flera småbutiker som säljer antikviteter, delikatesser eller specialvaror.

Kommunikationer
Flera spårvagnslinjer och bussar trafikerar Majorna och Masthugget. Du tar dig smidigt in till city på cirka 10-15 minuter. Vill du cykla, finns cykelbanor hela vägen.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.