EN
Geijersgatan 7 A

Geijersgatan 7 A

 • 4793 kr/mån
 • 1 Rok
 • 20 m²

Lägenhet precis vid Götaplatsen i hjärtat av Göteborg. Här bor du centralt med närhet till Avenyn, shopping, restauranger, caféer, nöjen, kultur och mycket mer. Här finns gott om allmänna kommunikationer längs Avenyn där flera buss- och spårvagnslinjer stannar, och med närhet till knutpunkterna Heden och Korsvägen. Om lägenheten: ·  Fönster i söderläge mot innergården Mysig liten lägenhet om 1 rum med kokvrå på första våningen. Badrummet har kaklade väggar i vitt och grått, och på golvet är det klinkers. Badrummet är även utrustat med handdukstork, spegel med belysning, golvvärme och duschhörna med glasväggar. I rummet är det parkettgolv och i kokvrån är det klinkers. Väggarna är målade i ljusa färger. Kokvrån är utrustat med köksluckor i ljusa färger, stänkskydd i vitt kakel, kylfack, kokplatta samt inbyggd mikrovågsugn. Observera att: ·         Vi informerar om att detta är ett rökfritt avtal, vilket utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage. ·          Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. ·         De bilder på lägenhet som finns i annonser är exempelbilder från en tidigare visning och avser inte specifikt denna lägenhet, men är samma lägenhetstyp ·         Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning. ·  Angiven hyra är 2023-års hyresnivå. ·  Det är möjligt att hyra lägenheten från tidigare månadsskifte än 1/5. Välkommen med din ansökan.

Balkong

Ej balkong

Hiss

Hiss nås via trappor

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

20 m², 1 Rok

Hyra:

4793 kr/mån

Tillträde

2024-05-01

Status:

Ledigt

Våning:

2:a våningen

Byggår:

1936

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

El, värme, vatten

El (ingår ej)

Badrum

Badrum

Kök

Kokvrå, Microvågsugn

Övrigt

Rökfritt avtal

Galleri

Avenyområdet

Här bor du mitt i stadens puls, med ett stort utbud av nöje, restauranger och kultur utanför dörren.

 

Service och butiker

Här har du tillgång till ett varierat och stort utbud av affärer, apotek, caféer, vårdcentraler, läkare m.m.

Kommunikationer
Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen.

Fritid och rekreation
I området hittar du konstmuseet, konserthuset, Stadsteatern och många andra museer och gallerier. Även Liseberg och Universeum ligger på gångavstånd. Avenyn och gatorna runt omkring erbjuder mängder av restauranger, allt ifrån enklare ”kryp in” till lyxkrogar och ett stort och varierat utbud av shopping.

Vill du komma ut i naturen är Trädgårdsföreningen en kort promenad bort, eller så tar du spårvagnen till Delsjöområdet i öst eller till Slottsskogen i väst.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.