EN
Teatergatan 30

Teatergatan 30

 • 9622 kr/mån
 • 1 Rok
 • 41 m²

Välkommen till Teatergatan, mitt i hjärtat av Göteborg! Här bor du i en modern hyresrätt utöver det vanliga, mitt i stadens puls. Huset är beläget i ett kvarter med vackra sekelskiftshus vilket ger en smakfull kontrast till byggnadens moderna arkitektur. Här finns nu en ljus och fin lägenhet med öppen planlösning i fastighet byggd 2015 med gott om allmänna kommunikationer längs Avenyn där flera buss- och spårvagnslinjer stannar och på promenadavstånd finns även knutpunkterna Heden och Korsvägen. Lägenheten har helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Ett vackert ljust parkettgolv är genomgående i samtliga rum och köket är utrustat med stilrena materialval. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning. Observera att - angiven hyra avser 2023-års hyresnivå. - bifogade bilder är från likvärdig visning lägenhet. Avvikelser från bilderna kan förekomma. Välkommen med din ansökan!

Balkong

Ej balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

41 m², 1 Rok

Hyra:

9622 kr/mån

Tillträde

2024-02-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

1962

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Diskmaskin, , Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Avenyområdet

Här bor du mitt i stadens puls, med ett stort utbud av nöje, restauranger och kultur utanför dörren.

 

Service och butiker

Här har du tillgång till ett varierat och stort utbud av affärer, apotek, caféer, vårdcentraler, läkare m.m.

Kommunikationer
Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen.

Fritid och rekreation
I området hittar du konstmuseet, konserthuset, Stadsteatern och många andra museer och gallerier. Även Liseberg och Universeum ligger på gångavstånd. Avenyn och gatorna runt omkring erbjuder mängder av restauranger, allt ifrån enklare ”kryp in” till lyxkrogar och ett stort och varierat utbud av shopping.

Vill du komma ut i naturen är Trädgårdsföreningen en kort promenad bort, eller så tar du spårvagnen till Delsjöområdet i öst eller till Slottsskogen i väst.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.