EN
Kungsportsavenyen 29

Kungsportsavenyen 29

 • 9878 kr/mån
 • 2 Rok
 • 54 m²

Välkommen till Kungsportsavenyn, mitt i hjärtat av Göteborg! Här finns nu en ljus och fin lägenhet med öppen planlösning i fastighet som totalrenoverades 2016. Detta är en lägenhet för dig som vill bo i händelsernas centrum, med närhet till shopping, restauranger, caféer, nöjen, kultur och mycket mer. Det finns gott om allmänna kommunikationer längs Avenyn där flera buss- och spårvagnslinjer stannar, och med närhet till knutpunkterna Heden och Korsvägen. Denna lägenhet har öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet vilket ger generösa ytor med plats för umgänge. Det är målade väggar i ljusa kulörer och golven är parkettgolv i samtliga rum. I hallen möts du av klinkers innanför entrédörren. Köket är utrustat med bland annat vita köksluckor, glashällsspis med varmluftsugn och köksfläkt. I det helkaklade badrummet finns bland annat duschhörna, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och handdukstork. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Observera att detta är ett rökfritt avtal, vilket innebär att det inte är tillåtet att röka varken i lägenheten eller i gemensamma utrymmen som exempelvis trapphus med mera. Information om lägenheten finner du i annonsen. Tyvärr har vi ingen möjlighet att besvara några några frågor innan du får en eventuell inbjudan till visning. Välkommen med din ansökan!

Balkong

Ej balkong

Hiss

Hiss nås via trappor

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

54 m², 2 Rok

Hyra:

9878 kr/mån

Tillträde

2024-06-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

1962

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Handdukstork, Badrum

Kök

Köksfläkt

Tvätt

Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Avenyområdet

Här bor du mitt i stadens puls, med ett stort utbud av nöje, restauranger och kultur utanför dörren.

 

Service och butiker

Här har du tillgång till ett varierat och stort utbud av affärer, apotek, caféer, vårdcentraler, läkare m.m.

Kommunikationer
Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen.

Fritid och rekreation
I området hittar du konstmuseet, konserthuset, Stadsteatern och många andra museer och gallerier. Även Liseberg och Universeum ligger på gångavstånd. Avenyn och gatorna runt omkring erbjuder mängder av restauranger, allt ifrån enklare ”kryp in” till lyxkrogar och ett stort och varierat utbud av shopping.

Vill du komma ut i naturen är Trädgårdsföreningen en kort promenad bort, eller så tar du spårvagnen till Delsjöområdet i öst eller till Slottsskogen i väst.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.