EN
Friggagatan 25 A

Friggagatan 25 A

 • 10875 kr/mån
 • 2 Rok
 • 75 m²

Ljus och trevlig 2:a i populära stadsdelen Stampen som renoverats 2022. I annonsen finns bilder som visar lägenhetens standard och materialval efter renoveringen (avvikelser kan förekomma) Lägenheten - Kök med köksinredning från HTH och vitvaror från Cylinda. - Badrum i vitt kakel med grått klinkergolv, tvättmaskin & torktumlare. - Duschutrymme med duschvägg, handdukstork och spotlights i tak. - Parkett i samtliga rum och klinkers innanför entrédörren. - Ytskikt målade i vitt. Området Stadsdelen Stampen ligger nästgårds med Göteborgs Centralstation och Nils Ericsonterminal som är utgångspunkten för busstrafiken till Västra Götaland. Stampen har på senare tid utvecklats med flertalet nya bostäder, restauranger, friskvårdsmöjligheter och liknande. En utveckling som har gett området nytt liv med människor i rörelse såväl dagtid som kvällstid. Det är svårt att hitta ett mer idealiskt läge än Stampen när det gäller tillgänglighet via tåg, spårvagn och buss. Med Centralstationen som närmaste granne når man såväl fjärr- som lokaltåg och regionala bussar. Dessutom passerar i stort sett alla spårvagnar och många lokalbussar här. Övrigt: - Angiven hyra är 2023-års hyresnivå och kan komma att höjas under 2024 när förhandlingarna är klara. - Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. - Bilder på lägenheten är tagna efter renoveringen 2022 var klar. - Lägenheten hyrs ut efter visning, till någon av de sökande som får ett visningserbjudande

Balkong

Balkong

Hiss

Hiss finnes, uppgift om tillgänglighet saknas, Hiss nås via trappor

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

75 m², 2 Rok

Hyra:

10875 kr/mån

Tillträde

2024-03-01

Status:

Ledigt

Våning:

2:a våningen

Byggår:

1936

El, värme, vatten

El (ingår ej)

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Stampen

Stampen har på senare tid utvecklats med flertalet nya bostäder, restauranger, friskvårdsmöjligheter och liknande. En utveckling som har gett området nytt liv med människor i rörelse såväl dagtid som kvällstid.

Tillgänglighet

Det är svårt att hitta ett mer idealiskt läge än Stampen när det gäller tillgänglighet via tåg, spårvagn och buss. Med Centralstationen som närmaste granne når man såväl fjärr- som lokaltåg och regionala bussar. Dessutom passerar i stort sett alla spårvagnar och många lokalbussar här.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.