EN
Redbergsvägen 11 A

Redbergsvägen 11 A

 • 10455 kr/mån
 • 2 Rok
 • 72 m²

Välkommen till Redbergsvägen i Olskroken! Här finns nu en väldisponerad lägenhet i fastighet från sent 1930-tal, och med närhet till både grönområden och stadsliv. Precis utanför porten, vid Olskrokstorget, går flera spårvags- och busslinjer in till centrum eller vidare österut, och för dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten med möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning. Lägenheten är just nu under renovering enligt vårt koncept för pluslägenheter. Väggarna är målade i ljusa kulörer och golvet är genomgående parkettgolv i ek i samtliga rum. I hallen är det klinkers innanför entrédörren. I det helkaklade badrummet finns det tvättmaskin & torktumlare, kommod under handfatet, handdukstork, golvvärme samt spotlights i taket. Köket är utrustat med vita skåpluckor, grå bänkskiva, induktionshällsspis och inbyggd varmluftsugn, köksfläkt, mikrovågsugn, diskmaskin samt spotlights i taket och ovanför diskbänken. Bostaden har generösa ytor där vardagsrummet blir den naturliga samlingsplatsen. Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning. Observera att: - Den angivna hyran är den preliminära hyran som blir efter renoveringen och är satt i 2023 års hyresnivå. Hyran kommer att förhandlas mellan Wallenstam och Hyresgästföreningen och kan därmed komma att justeras. - Detta är ett rökfritt avtal, vilket utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen och ute på gården. Välkommen med din ansökan!

Balkong

Ej balkong

Hiss

Hiss finnes, uppgift om tillgänglighet saknas

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

72 m², 2 Rok

Hyra:

10455 kr/mån

Tillträde

2024-03-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

1939

El, värme, vatten

El (ingår ej)

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt, Microvågsugn

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Golvvärme, Rökfritt avtal, Säkerhetsdörr

Galleri

Lunden & Olskroken

Service och butiker
Närmaste köpcentrum ligger vid Olskrokstorget här finns livsmedelsaffärer, småbutiker, apotek, vårdcentral och torghandel. Längs Danska Vägen och Redbergsvägen finns också många olika butiker, restauranger och kaféer.

Kommunikationer
Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.

Fritid och rekreation
Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten. Här finns möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.