EN
Mäster Johansgatan 17

Mäster Johansgatan 17

 • 8426 kr/mån
 • 2 Rok
 • 51 m²

Välkommen till populära Olskroken! Här finns nu en ljus och fin lägenhet i fastighet från 2006. Här är det lätt att trivas med närhet till grönområden, stadsliv och kollektivtrafik. Från Redbergsplatsen går flera spårvagns- och busslinjer in till centrum eller vidare österut, och för dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten med möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning. Denna välplanerade lägenhet har öppen planlösning mellan kök och vardagsrumrum som ger sociala ytor med plats för umgänge. Väggarna är målade väggar i ljus kulör, och golvet är genomgående parkettgolv. I hallen är det klinker vid entrédörren. Från vardagsrummet når du balkongen som vetter in mot den gemensamma innergården. Till lägenheten hör även en loggia med plats för avslappning. I det helkaklade badrummet finns det tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för elförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Information kring lägenheten finner du i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett eventuellt erbjudande om visning. Parkeringsplats utomhus eller i garage finns att hyra separat i mån av ledig plats. Välkommen med din ansökan!

Tillgänglighet

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

Loggia

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

51 m², 2 Rok

Hyra:

8426 kr/mån

Tillträde

2024-09-01

Status:

Ledigt

Våning:

6:e våningen

Byggår:

2006

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Handdukstork

Kök

Förberett för diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Lunden & Olskroken

Service och butiker
Närmaste köpcentrum ligger vid Olskrokstorget här finns livsmedelsaffärer, småbutiker, apotek, vårdcentral och torghandel. Längs Danska Vägen och Redbergsvägen finns också många olika butiker, restauranger och kaféer.

Kommunikationer
Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.

Fritid och rekreation
Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten. Här finns möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.