EN
Ulfsparregatan 14

Ulfsparregatan 14

 • 7707 kr/mån
 • 1 Rok
 • 33 m²

Ljus och välplanerad lägenhet i fastighet som stod klar för inflyttning i slutet av 2018. I nära anslutning till porten finns allmänna kommunikationer som tar dig till city på några minuter. Denna mysiga lägenhet har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger sociala ytor med plats för umgänge. Väggarna är målade i ljus kulör, och golvet är genomgående parkettgolv. I hallen är det grå klinker vid entrédörren. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och dusch med duschväggar i glas. Köket har vita skåpluckor, glashällsspis med varmluftsugn och diskmaskin. Lägenheten har individuell mätning för el- och vattenförbrukning. Garageplats finns att hyra separat i mån av ledig plats.

Tillgänglighet

Balkong

Hiss

Hiss nås via trappor

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

33 m², 1 Rok

Hyra:

7707 kr/mån

Tillträde

2024-05-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

2018

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

Köksfläkt, Diskmaskin

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfritt avtal, Säkerhetsdörr

Galleri

Lunden & Olskroken

Service och butiker
Närmaste köpcentrum ligger vid Olskrokstorget här finns livsmedelsaffärer, småbutiker, apotek, vårdcentral och torghandel. Längs Danska Vägen och Redbergsvägen finns också många olika butiker, restauranger och kaféer.

Kommunikationer
Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.

Fritid och rekreation
Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten. Här finns möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.