EN
L:a Munkebäcksgatan 9 C

L:a Munkebäcksgatan 9 C

 • 5974 kr/mån
 • 2 Rok
 • 38 m²

Välkommen till Munkebäck och denna charmiga fastighet från sent 1930-tal. Här finns nu en mysig vindslägenhet på 38 kvm som byggdes i början av 2000-talet. Då lägenheten ligger just högst upp i huset, förekommer det snedtak och takkupor. Här är det lätt att trivas med närhet till grönområden, stadsliv och kollektivtrafik. Vill du komma bort från stadens brus, finns en lummig bakgård med grönytor och bänkar. På promenadavstånd ligger härliga naturreservatet Delsjön med möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning. Precis utanför entrén finns även en stor ICA butik. Denna bostad hyrs ut med ett rökfritt avtal. Detta innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheten, från fönster/balkong eller i allmänna utrymmen så som trapphus, källare eller gemensam gård. Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett eventuellt erbjudande om visning. Välkommen med din ansökan!

Balkong

Ej balkong

Hiss

Hiss saknas, uppgift om tillgänglighet saknas

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

38 m², 2 Rok

Hyra:

5974 kr/mån

Tillträde

2024-07-01

Status:

Ledigt

Våning:

3:e våningen

Byggår:

1939

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Badrum

Kök

Kök

Galleri

Kålltorp

Service och butiker
Närmaste större serviceområde finns vid Munkebäckstorget med en stor livsmedelsaffär, diverse småbutiker och service. Även Olskrokstorget och Danska vägen med sitt utbud av restauranger, butiker, apotek, vårdcentral och torghandel ligger inom räckhåll. 

Kommunikationer
Till Kålltorp finns goda kommunikationer, med spårvagn tar dig till olika delar av Kålltorp. Med spårvagnen är du också i Göteborgs centrum på 15-20 minuter. Vill du hellre cykla finns fina cykelvägar som snabbt tar dig ner till Örgryte eller till Korsvägen.

Fritid och rekreation
Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten. Här finns möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.