EN
Solventilsgatan 20

Solventilsgatan 20

 • 8239 kr/mån
 • 1 Rok
 • 38 m²

Välkommen till Kvillebäcken på centrala Hisingen! Här finns nu en mysig lägenhet i en fastighet som stod klar för inflyttning 2015 i en helt ny stadsdel, med närhet till kollektivtrafik och några minuter från Centrum och Hjalmar Brantingsplatsen. I området finns det gott om restauranger, mataffärer, förskolor och mycket mer! På promenadavstånd ligger även flera grönområden så som Ramberget, Hisingsparken och Fjärdingsparken. Lägenheten har öppen planlösning och balkong. Väggar målade i ljusa kulörer. Golvet är genomgående parkettgolv i ek, och i hallen är det klinkers vid entrédörren. Badrummet är helkaklat och här finns även tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Köket är utrustat med vita skåpluckor, glashällsspis med varmluftsugn, diskmaskin och köksfläkt. Till lägenheten hör en balkong som vetter in mot den gemensamma innergården. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Cykelförråd finns i garaget och på gården. Garageplats för bil och MC finns att hyra separat i mån av ledig plats, söks separat via Wallenstams hemsida. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Vi informerar om att detta är ett rökfritt avtal, vilket utöver själva lägenheten omfattar även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage. Information kring lägenheten finner du i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning. Välkommen med din ansökan!

Tillgänglighet

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

38 m², 1 Rok

Hyra:

8239 kr/mån

Tillträde

2024-10-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

2014

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Förberett för diskmaskin, Kök, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Kvillebäcken

Service och butiker
Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan med en av Göteborgs största köpcentrum.

Kommunikationer
På Hjalmar Brantingsplatsen som ligger väldigt nära Kvillebäcken hittar du mängder av spårvagnar och bussar som tar dig runt i Göteborg. Väljer du spårvagnen är du på Göteborgs central på fem minuter.

Fritid och rekreation
Runt omkring Kvillebäcken finns många vackra områden för promenader och idrottsaktiviteter Rosenträdgården, Flunsåsparken och Slätta Damms strövområden ligger i närheten. Lundbybadet och Rambergsvallen med fotbollsplan och ishall ligger heller inte långt bort. Vill du bada i havet tar du dig snabbt och enkelt till havsbad som Lilleby och Sillvik utmed Hisingens västra och nordvästra kust.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.