EN
Gustaf Dalénsgatan 7 B

Gustaf Dalénsgatan 7 B

 • 9441 kr/mån
 • 2 Rok
 • 54 m²

Mysig lägenhet i Kvillebäcken som stod klar för inflyttning 2013. Lägenheten har öppen planlösning och väggar målade i ljusa kulörer. Golvet är genomgående parkettgolv i ek, och i hallen är det klinkers vid entrédörren. Badrummet är helkaklat och här finns även tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Köket är utrustat med vita skåpluckor, glashällsspis med varmluftsugn och köksfläkt. Till lägenheten hör en entrébalkong som vetter in mot den gemensamma innergården. Lägenheten individuell mätning för el- och vattenförbrukning. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Cykelförråd finns i garaget och på gården. Garageplats för bil och MC finns att hyra separat i mån av ledig plats. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Hiss

Hiss nås via trappor

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

54 m², 2 Rok

Hyra:

9441 kr/mån

Tillträde

2024-05-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

2013

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

Förberett för diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Rökfritt avtal, Säkerhetsdörr

Galleri

Kvillebäcken

Service och butiker
Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan med en av Göteborgs största köpcentrum.

Kommunikationer
På Hjalmar Brantingsplatsen som ligger väldigt nära Kvillebäcken hittar du mängder av spårvagnar och bussar som tar dig runt i Göteborg. Väljer du spårvagnen är du på Göteborgs central på fem minuter.

Fritid och rekreation
Runt omkring Kvillebäcken finns många vackra områden för promenader och idrottsaktiviteter Rosenträdgården, Flunsåsparken och Slätta Damms strövområden ligger i närheten. Lundbybadet och Rambergsvallen med fotbollsplan och ishall ligger heller inte långt bort. Vill du bada i havet tar du dig snabbt och enkelt till havsbad som Lilleby och Sillvik utmed Hisingens västra och nordvästra kust.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.