EN

Gustaf Dalénsgatan 24

 • 9262 kr/mån
 • 2 Rok
 • 54 m²

Fastighet som stod klar för inflyttning 2014 på centrala Hisingen, med närhet till allmänna kommunikationer och bara några minuter från Centrum. Loftgångshus med entrébalkong. Ljus lägenhet med öppen planlösning. Lägenheten har helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Parkett i samtliga rum, klinker i hallen, vid entrédörren. Kostnader för el och vattenförbrukning tillkommer till hyran. I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Du betalar endast för det du själv förbrukat och har därmed större möjlighet att påverka kostnaderna. Cykelförråd finns i garaget och på gården. Garageplats finns att hyra i mån av ledig plats, söks separat via Wallenstams hemsida. Information kring lägenheten finner du i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.

Balkong

Loftgång/Entrébalkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

54 m², 2 Rok

Hyra:

9262 kr/mån

Tillträde

2023-12-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

2013

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin (förberett för), Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Kvillebäcken

Service och butiker
Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan med en av Göteborgs största köpcentrum.

Kommunikationer
På Hjalmar Brantingsplatsen som ligger väldigt nära Kvillebäcken hittar du mängder av spårvagnar och bussar som tar dig runt i Göteborg. Väljer du spårvagnen är du på Göteborgs central på fem minuter.

Fritid och rekreation
Runt omkring Kvillebäcken finns många vackra områden för promenader och idrottsaktiviteter Rosenträdgården, Flunsåsparken och Slätta Damms strövområden ligger i närheten. Lundbybadet och Rambergsvallen med fotbollsplan och ishall ligger heller inte långt bort. Vill du bada i havet tar du dig snabbt och enkelt till havsbad som Lilleby och Sillvik utmed Hisingens västra och nordvästra kust.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.