EN
Fredens Torg 4 B

Fredens Torg 4 B

 • 13630 kr/mån
 • 3 Rok
 • 71 m²

Välkommen till denna pärla! Vänligen observera att inflyttning på denna lägenhet är 2024-02-26! Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och i hallen ligger det grå klinker. Väggarna målas i en varmgrå kulör. Fönsterbänkarna är i mörk natursten. De naturvita köken har mörkgrå handtag. I varma grå toner samspelar både kakel och bänkskivan som är i laminat. Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Ovanför handfatet hänger ett spegelskåp. Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alt. kombimaskin. Lägenheten ligger i Sundbybergs kommun och närmaste tunnelbana station är Hallonbergen. Denna lägenheten förmedlas endast på ritning, observera att ingen visning kommer att hållas. Varmt välkommen att söka!

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

71 m², 3 Rok

Hyra:

13630 kr/mån

Tillträde

2024-02-26

Status:

Ledigt

Våning:

7:e våningen

Byggår:

2020

Sundbyberg

Service och butiker
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

Kommunikationer
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park.

Fritid och rekreation
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.